< Terug naar overzicht
Stephanie Holt

Stephanie is wimperlift-expert sinds 2014. Naast Wimperlift behandelingen is zij ook gecertificeerd in diverse wimperextensions technieken en kun je bij haar terecht voor Henna Brows, Brow Shaping, verven van je wimpers en/of wenkbrauwen of het waxen van gezichtshaar.Ooit begonnen in haar schuur in de tuin, daarna met 2 collega’s in een salon en nu een eigen salon in het gezellige Bogota in Halfweg.
Naast haar liefde voor wimpers en wenkbrauwen houd zij ook met heel haar hart van Thee. En omdat zij haar thee liefde graag met je wilt delen krijg jij na afloop van elke behandeling gratis een Thee2Go. Zodat jij ook kunt genieten van een overheerlijke verse thee en zo jouw “momentje voor jezelf” net iets langer kunt laten duren….

Leuk om ook over Stephanie te weten» Sinds 2016 is zij Official Elleebana Hoofd Trainer. Op haar traininglocatie in Bogota geeft zij trainingen en masterclasses in o.a. de wimperlift en henna brow behandeling aan cursisten uit binnen en buitenland.» In 2016 maakte zij samen met haar collega het eerste Nederlandse vakblad voor wimper & wenkbrauw stylisten; Lashstylist Magazine. Door de vele vraag vanuit het buitenland besloten zij het magazine ook in het Engels uit te brengen en werd het wereldwijd gekocht. Hiervoor bezochten zij meerdere wimper en wenkbrauw conferenties in het buitenland om zelf bij te leren en alle informatie in het magazine te kunnen delen.» In 2018 werdt Stephanie genomineerd voor een NALA Award in categorie “Industry advocate of The Year 2018”. En in 2019 werdt zij genomineerd voor de Top 50 Beste wimpertrainer wereldwijd.» Zelf deed zij in 2016 mee aan de World Lash Cup in de categorie Wimperliften.» Stephanie is regelmatig jurylid van diverse wimper wedstrijden. Zij mag dan het werk van de deelnemers beoordelen en cijfers geven.» Op de FNV Mooidag, Perfect Eyelash Experience en tijdens de Make-up Awards had zij de eer om spreker te zijn.» En ook is zij bekend van het interview dat zij gaf bij RTL Boulevard als wimperlift expert. Of van een van haar artikelen in diverse Beauty Vakbladen.Stephanie Holt

-