< Terug naar overzicht
Joyce Goverde

Ik ben fotograaf en sociaal ondernemer en ik maak als visual storyteller beeld voor uiteenlopende organisaties. Fotografie van mens tot mens: relevant, persoonlijk. Ik geniet van puur contact met mensen en ben altijd op zoek naar het maken van impact door het in beeld brengen van authentieke verhalen. Het is mijn missie om – als fotograaf – verhalen met maatschappelijke meerwaarde in beeld te brengen. Verhalen die anderen inspireren, motiveren en raken.

Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie, documentaire fotografie en in het maken van content voor grote- en kleine organisaties, sociale impact ondernemers en NGO’s. Ik werk met de nieuwste apparatuur voor kwalitatief hoogstaand fotomateriaal in mijn fotostudio op Broedplaats Bogota in Halfweg én op locatie met een mobiele fotostudio.

De combinatie van mijn grafische achtergrond, een HBO-opleiding communicatie en 15 jaar werkervaring in het communicatie vak, resulteert in mijn unieke toegevoegde waarde bij het maken van pakkend beeld dat door de doelgroep begrepen wordt. Ik weet efficiënt om te gaan met de vaak schaarse beschikbare middelen voor beeld en communicatie.

Als fotograaf help ik ondernemers om hun onderneming of project naar ‘the next level’ te brengen. Ik bied ondernemers naast beeldmateriaal ook extra hulp, een praktisch impact stappenplan met creatieve oplossingen: hoe het beeldmateriaal ingezet kan worden t.b.v. de de visuele branding én hoe het bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen.

Een greep uit mijn opdrachtgevers: Gemeente Haarlem, Luchtvaart Zonder Grenzen, Rabobank Haarlem, Waste2Work, Gemeente Aalsmeer, Annatommie mc, Gemeente Amstelveen, Fuga, Radio 538, KLM Health Services, Visit Aalsmeer, Flynth en Haarlem Marketing.Joyce Goverde

-