BOGOTÁ komt op stoom


Onze nieuwe broedplaats BOGOTÁ in Halfweg begint steeds meer vorm te krijgen.

Het kantoor van meurkens&meurkens werd begin maart vanuit Belcanto verhuisd en is inmiddels al helemaal in gebruik genomen. Alle medewerkers hebben een prachtige eigen plek, de WIFI doet het en de kunst is geknipt voor deze ruimte.

Er zijn al meer dan vijftig huurders ingetrokken en iedere week vinden op dinsdag- en donderdagmiddag rondleidingen plaats om geïnteresseerden met de mogelijkheden kennis te laten maken.


De kantoorruimtes zijn ready to use voor ontwerpers, kunstenaars of iedereen die simpelweg een kantoor nodig heeft. Ook is het containerdorp in de grote werkplaats inmiddels af; prachtige werkplaatsen voor CAWA-geregisteerde ambachtslieden en kunstenaars die wel eens wat meer lawaai maken en waar spetters, spaanders en vonken mogen vliegen.


Het volgende project is de bouw van de muziekstudio's. We hebben al een akoustisch perfect proefmodel gemaakt en met de ervaring die we daarmee hebben opgedaan gaan we  in totaal 18 studio's bouwen. Door de huidige schaarste van bouwmaterialen gaat dat helaas wat langzamer dan we hadden gedacht, maar het streven is om ze voor het eind van dit jaar af te hebben.


Op de buitenruimte zijn inmiddels een groot aantal plantenbakken neergezet waarvan iedere huurder er één ter beschikking krijgt. De eerste zijn al beplant en we rekenen op een snel groeiende hoeveelheid groen.


En wellicht het belangrijkste; het café -Klein BOGOTÁ- is af! Clay maakt weer koffie en thee, de koelkasten staan vol frisse drankjes en er wordt proefgekookt voor de nieuwe kaart. Wees van harte welkom allemaal!


Geïnteresseerd in broedplaats BOGOTÁ? Kom dan zeker kijken en klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding.

-